Official Live Music From HAPPY ASMARA FT HASAN TOYS - PUPUSING NELONGSO Subscribe to RC Music: http://youtube.com/@RCMusicID ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Dengarkan HAPPY ASMARA FT HASAN TOYS - PUPUSING NELONGSO di semua platform: https://bfan.link/pupusing-nelongso ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Title : Pupusing Nelongso Voc : Happy Asmara Ft Hasan Toys Songwritter : Erick. SukirGenk Arrangement Music By : Royal Music Lighting by : OKEY Lighting Sound Engineer : HA Management Support By : HA Management ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Contact Person : https://wa.me/6285784077173 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir menonton video HAPPY ASMARA FT HASAN TOYS - PUPUSING NELONGSO di channel Youtube RC Music. Jangan lupa support Royal Music dengan cara LIKE COMMENT SUBSCRIBE dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru Royal Music. DAN JANGAN LUPA LIKE, KOMEN DAN SHARE VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN... THANK YOUUU ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ LIRIK PUPUSING NELONGSO kenek opo sifatmu saiki wis bedo kowe ninggalke aku, mentingke wong liyo opo roso tresnamu saiki wis sirno? koyo lumut ing pinggir segoro sesek nang njero dodo pancen ngalaraake arep kepiye meneh? kowe wong ra nduwe ojo selak batinmu marang kahananmu kangmas, pupusen roso tresnomu opo iki sak tenane takdirku sing njawabke? sliramu bedo ati, bedo lambe wis kadung mati rosoku, kangmas, rungokno tangisku becike kowe lungo soko uripku paribasan ngranggeh lintang ning angkoso kowe tego gawe loro marang tresno iki wis dalanku, pilihane wong tuwaku sepurane yen gawe loro atimu pupusing nelongso... loro atiku... iki wes dalanku pilihane wong tuwaku opo iki sak tenane takdirku sing njawabke? sliramu bedo ati, bedo lambe wis kadung mati rosoku, kangmas, rungokno tangisku becike kowe lungo soko uripku paribasan ngranggeh lintang ning angkoso kowe tego gawe loro marang tresno iki wis dalanku, pilihane wong tuwaku sepurane yen gawe loro atimu opo iki sak tenane takdirku sing njawabke? sliramu bedo ati, bedo lambe wis kadung mati rosoku, kangmas, rungokno tangisku becike kowe lungo soko uripku paribasan ngranggeh lintang ning angkoso kowe tego gawe loro marang tresno iki wis dalanku, pilihane wong tuwaku sepurane yen gawe loro atimu sepurane yen gawe loro atimu #happyasmara #Hasantoys #PupusingNelongso #RoyalMusic ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Musisi HAPPY ASMARA FT HASAN TOYS - PUPUSING NELONGSO: 1. Delva = Gitar Akustic Rhythm 2. Egy Fajar = Gitar Cuk 3. Wahyu"PAMAN" = Gitar Electric Lead 4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung 5. Firman = Keyboard 1 6. Adhityatommy = Drum Pad 7. Wahyu Sax= Saxophone 8. Vicenza Totti= Bass 9. Martinus Cs = Keyboard 2 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Follow RC Music : Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown Instagram : https://www.instagram.com/rcmusic.id/ Tiktok : https://www.tiktok.com/@rcmusic.id

royal musicrc musichappy asmarahasan toyshasantoyspupusing nelongsohappy asmara pupusing nelongsoRC MUSICrc music happy asmarapupusing nelongso koplopupusing nelongso lirikhappy asmara rungkadrungkadhappy asmara full albumhappy asmara terbaruhasan toys nemenhappy asmara hasan toyshasan toys officialgilpygilga happygilga sahid happy asmara